PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانستنی هایی در مورد آش



سیده فاطیما
2013-08-03, 03:19
آش یک نوع غذای سنتی ایرانی است، در هر شهر و دیار آن را به نوعی تهیه می کنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهرها فرق می کند بنابر این توجه شما را برای تهیه آن به موارد زیر جلب می کنیم:

آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.

-تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد.

- در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.

- گوشتی که برای پختن آش به کار می رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.

- موقع پاک کردن سبزی آش ساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود.

- برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له می شود.

-آبی که داخل آش می ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.

-گندمی که می خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.

-اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید.

- وقتی آش آماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آش جا افتاده است.