PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : میگو پفكی ( بوشهری )



سیده فاطیما
2013-08-23, 17:37
مواد لازم :

1 – میگو ..................... نیم كیلو

2 – تخم مرغ ................ 3 عدد

3 – شیر....................... 1 پیمانه

4 – آرد ....................... 2 قاشق غذا خوری

5 – روغن .................... به مقدار لازم

6 – نمك ....................... به مقدار لازم

طرز تهیه :
در ابتدا میگو را تمیز می كنیم و با كمی نمك و آب می جوشانیم. یكی دو تا جوش كه خورد ظرف را از روی اجاق برمی داریم و میگوها را از آب بیرون می كشیم سپس سه عدد تخم مرغ را با كمی آرد(آرد سوخارى در صورت تمايل) و شیر مخلوط می كنیم و میگوها را در این مایه قرار می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. در ظرف دیگری مقداری روغن را داغ می كنیم و میگوها را در آن سرخ می نمائیم و بعد به همراه غذای اصلی به مصرف می رسانیم.


گردآورى:گروه سبك زندگى سيمرغ
www.seemorgh.com/lifestyle
منبع:http://www.shilat.com