ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قرآن خوانی امام رضا (ع)



صدای رسا
2013-12-28, 12:12
http://neginetoos.persiangig.com/baner/sire.jpg (http://neginetoos.mihanblog.com/)
ختم قرآن و تدبر در آن


عن إبراهیم بن العباس قال:


کان الرضا علیه‏السلام یختم القرآن فی کل ثلاث، و یقول:


لو أردت أن أختمه فی أقل من ثلاث لختمته و لکن ما مررت بایة قط إلا فکرت فیها و فی أی شی‏ء أنزلت و فی أی وقت فلذلک أختم ثلاثة أیام.


ابراهیم بن عباس گوید:


امام رضا علیه‏السلام در هر سه روز قرآن را ختم می‏نمود و می‏فرمود:


اگر بخواهم آن را در کمتر از سه روز هم می‏توانم تمام کنم و لکن از هیچ آیه‏ای نمی‏گذرم مگر اینکه در آن فکر و دقت می‏کنم که درباره‏ی چه موضوعی و در چه زمانی نازل شده است به همین خاطر قرآن را در مدت سه روز تمام می‏کنم.


بحار الانوار 204:92 ح 1


امام و قرآن خوانی


قال رجاء بن ضحاک:


و کان علیه‏السلام یکثر باللیل فی فراشه من تلاوة القرآن، فإذا مر بآیة فیها ذکر جنة أو نار بکی و سأل الله الجنة و تعوذ به من النار.


رجاء بن ضحاک می‏گوید:


امام رضا علیه‏السلام شبها در بستر خود بسیار قرآن تلاوت می‏کرد، و چون به آیه‏های بهشت ودوزخ می‏رسید، می‏گریست و بهشت را از درگاه خدا طلب می‏کرد و از آتش دوزخ به خدا پناه می‏برد.


عیون اخبار الرضا 196:2، بحارالانوار 94:49.