ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دعای رزق و روزی

صدای رسا
2014-05-09, 09:49
دعای رزق و روزی

http://static.cloob.com//public/user_data/gen_thumb/n-14-05-5/18/46c4a403a2fd78c7d84903c5a6a4c79d-425
از معاویة بن عمّار نقل شده: از امام صادق علیه السّلام درخواست كردم تا براى رزق دعایى تعلیم من فرماید، آن حضرت این دعا را به من آموخت و من براى زیاد شدن رزق، چیزى بهتر از این ندیدم.
اَللّهُمَّ ارْزُقْنى مِنْ فَضْلِكَ الْواسِعِ الْحَلالِ الطَّیِّبِ، رِزْقاً واسِعاً حَلالاً طَیِّباً بَلاغاً لِلدُّنْیا وَالاْخِرَةِ، صَبّاً صَبّاً هَنیئاً مَریئاً، مِنْ غَیْرِ كَدٍّ وَلا مَنٍّ مِنْ اَحَد مِنْ خَلْقِكَ، اِلاَّ سَعَةً مِنْ فَضْلِكَ الْواسِعِ، فَاِنَّكَ قُلْتَ: وَاسْئَلُوا اللهَ مِنْ فَضْلِهِ، فَمِنْ فَضْلِكَ اَسْئَلُ، وَمِنْ عَطِیَّتِكَ اَسْئَلُ، وَمِنْ یَدِكَ الْمَلاْ اَسْئَلُ.

خداى نصیبم كن از فضل گسترده‏ات، حلال پاكیزه روزى فراخ حلال پاك ‏رساى براى‏ دنیا و آخرت، ریزان‏ ریزان گوارا لذیذ بدون زحمت و بدون منّت از احدى از بندگانت، جز وسعتى از فضل واسعت، زیرا تو فرمودى: «از فضل خدا بخواهید» پس از فضل تو مى‏خواهم، و از عطاى تو درخواست می‏نمایم، و از دست پر تو مى‏طلبم.