-
اس ام اس و جملات عاشقانه
[CENTER][URL="http://www.beytoote.com/fun/sms/sms-romantic17-phrases.html"][IMG]http://www.beytoote.com/images/stories/fun/fu2101.jpg[/IMG][/URL]
[/CENTER] [CENTER]
دوستانم همه نابند ، طلا سیری چند ؟ / درد از همه شان دور ، بلا سیری چند ؟
[/CENTER] [CENTER]بی گل روی عزیزان ، نفستم می گیرد / بی حضور رفقا ، صلح و صفا سیری چند ؟[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a][CENTER]
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦جملات عاشقانه♦♦♦♦♦♦♦♦♦[/CENTER]♦[/COLOR]
[/CENTER] [CENTER]چقدر جای تو خالی ست ، جای خالی ات را با هیچ چیز نمی توان پر کرد[/CENTER] [CENTER]حتی با گزینه ی مناسب . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦[URL="http://www.beytoote.com/fun/"]جملات عاشقانه[/URL]♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦[/COLOR]
[/CENTER] [CENTER]خوشبختی من پیدا کردن “تو” از میان این همه ضمیر بود . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦جملات عاشقانه♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦[/COLOR]
[/CENTER] [CENTER]بوی ربنای تـــــــو[/CENTER] [CENTER]ماه دل تنگی های من[/CENTER] [CENTER]افطار می کنم خاطرات نبودنت را ![/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]ماه رمضان رفت ، حالا با خیال راحت می توانی قسم بخوری که دوستم داری . . .![/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]فرهنگ لغتها نیاز به ویرایش دارند[/CENTER] [CENTER]برای معنی دلتنگی احتیاج به این همه کلمه نیست ، دلتنگی یعنی تو ![/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]یک عمر قفس بست مسیر نفسم را[/CENTER] [CENTER]حالا که دری هست مرا بال و پری نیست[/CENTER] [CENTER]حالا که مقدر شده آرام بگیرم[/CENTER] [CENTER]سیلاب مرا برده و از من اثری نیست[/CENTER] [CENTER]بگذار که درها همگی بسته بمانند[/CENTER] [CENTER]وقتی که نگاهی نگران پشت دری نیست . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]سری را که درد نمیکند دست مال نمیبندند[/CENTER] [CENTER]اما سر من درد میکند برای دستی که مال تو باشد . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]مثل یک روح در دو پیکریم[/CENTER] [CENTER]تو در پیکره ی خدایی[/CENTER] [CENTER]من در پیکره ی انسانی[/CENTER] [CENTER]عاشقانه میپرستمت[/CENTER] [CENTER]شاید روزی[/CENTER] [CENTER]یک روح در یک پیکر شویم . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]سلامتی کسایی که تو خاطرمون “ابدی” هستن[/CENTER] [CENTER]اما تو خاطرشون “عددی” نیستیم[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]می توان از آب و از نان ، و از جان خود حتی گذشت[/CENTER] [CENTER]ممکن اما نیست مجنون بود و از لیلا گذشت[/CENTER] [CENTER]عاشقان را جامه ای پوشیدنی جر چشم نیست[/CENTER] [CENTER]یا ز خیر عشق یا میباید از دنیا گذشت . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]سلام سلطان قلبها ، تو ای همزاد گلها، منم بابای بارون[/CENTER] [CENTER]منم سلطان غمها، سلام کردم نگی هی بی وفایی، سلام کردم بگم وای از جدایی . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]موضوع انشاء : تعطیلات خود را چگونه گذراندید ؟[/CENTER] [CENTER]- به نام خدا[/CENTER] [CENTER]- فرسنگ ها دور از آغوشش . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]حالـــــــا حرفـــــــهایمان بمـــــــاند برای بعد[/CENTER] [CENTER]دلخوری هـــــــامـــــــان[/CENTER] [CENTER]دلـــــــتنگی هـــــــامـــــــان[/CENTER] [CENTER]و تمـــــــام اشکـــــــهای مـن[/CENTER] [CENTER]با او چـــــــگونـــــــه میگـــــــذرد[/CENTER] [CENTER]کــــــه با مـن نمی گذشت . . . ؟[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]عاشقانه هایی که برایت مینویسم[/CENTER] [CENTER]مثل آن چای هایی هستند که خورده نمیشوند![/CENTER] [CENTER]یخ میکنند و باید دور ریخت![/CENTER] [CENTER]فنجانت را بده دوباره پر کنم . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]دوســتــت دارم را هزار بار دیگر تکرار کن[/CENTER] [CENTER]اینجا نه بینیِ کــَـسی دراز می شود ![/CENTER] [CENTER]نه گـُـرگی به گــَـله ات میزند ! . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]دلتنگم و جز روی خوشت در نظرم نیست / در گیتی و افلاک به جز تو قمرم نیست[/CENTER] [CENTER]با عشق تو شب را به سحرگاه رسانم / بی لذت دیدار تو شب را سحرم نیست . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]کاش میشد:بچگی را زنده کرد[/CENTER] [CENTER]کودکی شد،کودکانه گریه کرد[/CENTER] [CENTER]شعر ” قهر قهر تا قیامت” را سرود[/CENTER] [CENTER]آن قیامت، که دمی بیش نبود[/CENTER] [CENTER]فاصله با کودکی هامان چه کرد ؟[/CENTER] [CENTER]کاش میشد ، بچگانه خنده کرد . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]گاهــــی وقتی کسی از زندگیتان میرود[/CENTER] [CENTER]دارد به شما لطف می کند[/CENTER] [CENTER]او فضایی خالی به جا می گذارد[/CENTER] [CENTER]برای کسی که لیاقت آنجا بودن را داشته باشد . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]کوچه ای را بود نامش معرفت / ساکنینش بامرام از هر جهت[/CENTER] [CENTER]گرچه بن بست بود مثل قلب من / آخرین خانه تو بودی خوب من . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]برایم دعا کن ! اجابتش مهم نیست ! نیاز من آرامشی است که بدانم تو به یاد منی . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]خواهم ز خدا خسته و درمانده نباشی / محبوب خدا باشی و شرمنده نباشی[/CENTER] [CENTER]ای دوست الهی در این عالم هستی / سرزنده بمانی و سرافکنده نباشی . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]در قید غمم، خاطر آزاد کجایی؟[/CENTER] [CENTER]تنگ است دلم، قوت فریاد کجایی؟[/CENTER] [CENTER]با آنکه ز ما یاد نکردی..[/CENTER] [CENTER]ای آنکه نرفتی دمی از یاد کجایی؟[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]غصه ی دوری دلدار مرا پیرم کرد / غم هجران نگارم ز جهان سیرم کرد[/CENTER] [CENTER]گریه کردم ز فراغت گل من باور کن / که مرا غربت این شهر زمین گیرم کرد . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]گاهی آدم میماند بین بودن یا نبودن![/CENTER] [CENTER]به رفتن ک فکر می کنی[/CENTER] [CENTER]اتفاقی می افتد که منصرف می شوی…[/CENTER] [CENTER]میخواهی بمانی،[/CENTER] [CENTER]رفتاری می بینی که انگار باید بـــروی![/CENTER] [CENTER]این بلاتکلیفی خودش کلــــی جهنـــــــــــــــم است[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]نقش چشمان خمارت ، چه کشیدن دارد / سایه ساران دو زلفت ، چه لمیدن دارد[/CENTER] [CENTER]آن قدر خوب و ملیحی که به یک جرعه نگاه / حس مستی لبت طعم چشیدن دارد . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]همه خوابند و من بیدارم امشب / دلم کرده هوای یارم امشب[/CENTER] [CENTER]غم عشق و فراقش مرهمی نیست / مداوای امید دیدارم امشب . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]گاهی فرار می کنم[/CENTER] [CENTER]از فکر کردن به تو ..[/CENTER] [CENTER]مثل رد کردن آهنگی که[/CENTER] [CENTER]خیلی دوستش دارم ..[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦جملات عاشقانه♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦[/COLOR][/CENTER] [CENTER]هیچ پلی[/CENTER] [CENTER]مرا با این همه فاصله به چشمان تو پیوند نمی زند[/CENTER] [CENTER]می دانم[/CENTER] [CENTER]هر چه من بیشتر جلو می آیم[/CENTER] [CENTER]رانش چشم های تو[/CENTER] [CENTER]فاصله را بیشتر می کند . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]بــی شــــک . . .[/CENTER] [CENTER]جهــــان را بـــه عشــــق کســی آفـــریـــده اند[/CENTER] [CENTER]چـــون مـــن کـــه آفـــریـــده ام از عشـــــق[/CENTER] [CENTER]جهـــانی بـــرای تـــــو . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]حــُــــرمت نان از قلب بیشـــــتر است[/CENTER] [CENTER]آنرا می بوســــــند، این را میشـــــکنند . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]احساس تو چون طراوت باران است[/CENTER] [CENTER]بر زخم شکوفه های گل درمان است[/CENTER] [CENTER]هر وقت که در هوای تو می چرخم[/CENTER] [CENTER]انگار نفس کشیدنم آسان است . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]شاید آرام تر میشدم[/CENTER] [CENTER]فقط و فقط ……..[/CENTER] [CENTER]اگر میفهمیدی…..[/CENTER] [CENTER]حرفهایم به همین راحتی که می خوانی[/CENTER] [CENTER]نــــوشته نشده اند!!
[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]لیاقت می خواهد واژه ” ما ” شدن[/CENTER] [CENTER]لیاقت می خواهد “شریک ” شدن[/CENTER] [CENTER]تو خوش باش به همین “با هم ” بودن های امروزت[/CENTER] [CENTER]من خوشم به خلوت تنهایی ام[/CENTER] [CENTER]تو بخند به امروز…[/CENTER] [CENTER]من میخندم به فرداهایت . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]دعای باران چرا؟ دعای عشق بخوان[/CENTER] [CENTER]این روزها دلها تشنه ترند تا زمین[/CENTER] [CENTER]خدایا کمی عشق ببار[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]دلم اصرار دارد[/CENTER] [CENTER]فریاد بزند؛[/CENTER] [CENTER]اما . . .[/CENTER] [CENTER]من جلوی دهانش را می گیرم[/CENTER] [CENTER]وقتی می دانم کسی تمایلی به شنیدن صدایش ندارد[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]مُتَنَفِرَمْ اَزْ اِنْسآטּْ هآیےْ کِهـ دیوآرِ بُلَنْدَتْ رآ مےْ بینَنْدْ ،[/CENTER] [CENTER]ولےْ بهـ دُنْبآلِ هَمآטּْ آجُرِ لَق دیوآرَتْ هَسْتَنْدْ کِهـ . . .[/CENTER] [CENTER]تُو رآ فُروْ بریزَنْدْ . . .[/CENTER] [CENTER]تآ تُو رآ اِنْکآرْ کُنَنَدْ . . .[/CENTER] [CENTER]وَ اَزْ رُویَتْ رَدْ شَوَنْدْ . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]من به قلبم افتخار می کنم[/CENTER] [CENTER]با آن بازی شد ، زخمی شد ، به آن خیانت شد ، سوخت و شکست[/CENTER] [CENTER]اما به طریقی هنوز کار می کند . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]حال آدم خراب پرسیدن ندارد[/CENTER] [CENTER]اما …[/CENTER] [CENTER]دستانش گرفتن دارد . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦جملات عاشقانه♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦[/COLOR][/CENTER] [CENTER]زیاد فرقی نکرده …[/CENTER] [CENTER]خودِخودشه[/CENTER] [CENTER]فقط اونی که داره باهاش قدم میزنه[/CENTER] [CENTER]” من ” نیستم . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]جاگذاشته ام دلی[/CENTER] [CENTER]هرکه یافت[/CENTER] [CENTER]مژدگانی اش تمام “زندگی ام”[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]من براى تنها نبودن آدمهاى زیادى دوروبرم دارم[/CENTER] [CENTER]آن چیزى که ندارم کسى براى باهم بودن است . . .[/CENTER] [CENTER][COLOR=#eb7a7a]
[/CENTER] [CENTER]آب نریختـــــم که برگردی[/CENTER] [CENTER]آب ریختـــــم تـــا پاک شود[/CENTER] [CENTER]هر چه رد پای توست …از زنـــدگی ام…!
[/CENTER] [CENTER][COLOR=#808080] منبع:RadsMs.com[/COLOR]
[/CENTER]