-
همراه با شهدا
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=#008040][B]پیروزی در جنگ هشت ساله ی دفاع مقدس مدیون فداکاری های شهدای بسیاری است که در راه دین از جان خود گذشتند. مطالب زیر بخشی از وصیت نامه ی تعدادی از فرماندهان جنگ است که به شهادت رسیدند:
[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][CENTER][COLOR=#000000][FONT=Tahoma] [IMG]http://img1.tebyan.net/big/1392/06/20130916152244381_61.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[B][COLOR=#FF0080]
*شهید همت[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=#5E005E][B]
از شروع انقلاب در این راه افتادم و پس از پیروزی انقلاب نیز سپاه را پناهگاه خوبی برای مبارزه یافتم ابتدا در گیری با ضد انقلاب و خوانین در منطقه شهرضا (قمشه)و سمیرم سپس شرکت در خوزستان و جریان کروهک ها در خرمشهر پس از آن سفر به سیستان و بلوچستان (چابهار و کنارک)و بعدا حرکت به طرف کردستان دقیقا دو سال در کردستان هستم .مثل این است که دیگر جنگ با من عجین شده است.
[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]خداوند تا کنون لطف زیادی به این سراپا گنه کرده و توفیق مبارزه در راهش را نصیبم کرده است.اکنون من می روم با دنیایی انتظار انتظار وصال و رسیدن به معشوق
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=olive][B]ملت ما ملت معجزه گر قرن است و من سفارشم به ملت تداوم بخشیدن به راه شهیدان و استعانت به درگاه خداوند است تا این انقلاب را به انقلاب حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) وصل نماید و در این تلاش پیگیر مسلما نصر خدا شامل حال مومنین است.[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
[/FONT][/COLOR][B][COLOR=#FF0080]*شهید مهدی زین الدین[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=#0080C0][B]
اولین شرط لازم برای پاسداری از اسلام، اعتقاد داشتن به امام حسین(ع) است. هیچ کس نمیتواند پاسداری از اسلام کند در حالی که ایمان و یقین به اباعبداللهالحسین(ع) نداشته باشد.
[/B][/COLOR]
اگر امروز ما در صحنههای پیکار میرزمیم و اگر امروز ما پاسدار انقلابمان هستیم و اگر امروز پاسدار خون شهدا هستیم و اگر مشیت الهی بر این قرار گرفته که به دست شما رزمندگان و ملت ایران، اسلام در جهان پیاده شود و زمینه ظهور حضرت امام زمان(عج) فراهم گردد، به واسطه عشق، علاقه و محبت به امام حسین(ع) است. من تکلیف میکنم شما «رزمندگان» را به وظیفه عمل کردن و حسینوار زندگی کردن.[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=maroon][B]
در زمان غیبت کبری به کسی «منتظر» گفته میشود و کسی میتواند زندگی کند که منتظر باشد، منتظر شهادت، منتظر ظهور امام زمان(عج). خداوند امروز از ما همت، اراده و شهادتطلبی میخواهد.
[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][B][COLOR=#FF0080]
*شهید مصطفی چمران[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=teal][B]
عشق هدف حیات و محرک زندگی من است و زیباتر از عشق چیزی ندیدهام و بالاتر از عشق چیزی نخواستم. عشق است که روح مرا به تموج وا میدارد و قلب مرا به جوش در میآورد.[/B][/COLOR] [COLOR=teal][B]استعدادهای نهفته مرا ظاهر میکند و مرا از خودخواهی و خودبینی میراند.[/B][/COLOR]
دنیای دیگری حس میکنم و در عالم وجود محو میشوم. احساس لطیف، قلبی حساس و دیدهای زیبابین پیدا میکنم. لرزش یک برگ، نور یک ستاره دور، موریانه کوچک، نسیم ملایم سحر، موج دریا و غروب آفتاب همه احساس و روح مرا میربایند و از این عالم مرا به دنیای دیگری میبرند. اینها همه و همه از تجلیات عشق است؟ به خاطر عشق است که فداکاری می کنم، به خاطر عشق است که به دنیا با بیاعتنایی مینگرم و ابعاد دیگری را مییابم.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][COLOR=#800040]بخاطر عشق است که دنیا را زیبا میکند و زیبایی را میپرستم. به خاطر عشق است که خدا را حس میکنم و او را میپرستم و حیات و هستی خود را تقدیمش میکنم؟ میدانم که در این دنیا، به عده زیادی محبت کردهام و حتی عشق ورزیدهام ولی در جواب بدی دیدهام.
[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][COLOR=green]عشق را به ضعف تعبیر میکنند و به قول خودشان، زرنگی کرده و از محبت سوءاستفاده مینمایند! اما این بیخبران نمیدانند که از چه نعمت بزرگی که عشق و محبت است محرومند.[/COLOR][/B]
نمیدانند که بزرگترین ابعاد زندگی را درک نکردهاند، نمیدانند که زرنگی آنها جز افلاس و بدبختی و مذلت چیزی نیست و من قدر خود را بزرگتر از آن میدانم که محبت خویش را، از کسی دریغ کنم حتی اگر آن کس محبت مرا درک نکند و به خیال خود سوءاستفاده نماید.[/FONT][/COLOR][B][COLOR=#FF0080]
*شهید مهدی باکری[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B][COLOR=teal]
خدایا!
[/COLOR][/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=purple][B]چگونه وصیت نامه بنویسم در حالی كه سراپا گناه و معصیت، و سراپا تقصیر و نافرمانیم؛ گرچه از رحمت و بخشش تو ناامید نیستم ولی ترسم از این است كه نیامرزیده از دنیا بروم؛ رفتنم خالص نباشد و پذیرفته درگاهت نشوم.
[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=#008040][B]یا رب! العفو .
[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=#800040][B]خدایا! نمیرم در حالی كه از ما راضی نباشی.
[/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]ای وای كه سیه روی خواهم بود.
[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=purple][B][COLOR=#0080C0]خدایا! چقدر دوست داشتنی و پرستیدنی هستی!
[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]هیهات كه نفهمیدم!
[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][B]یا اباعبدالله شفاعت.
[/B][/FONT][/COLOR][B][B]ای عاشقان اباعبدالله!
[/B]
[/B][COLOR=#000000][FONT=Tahoma][COLOR=green][B]بایستی شهادت را در آغوش گرفت، گونه ها بایستی از حرارت و شوقش سرخ شود و ضربان قلب تندتر بزند؛ بایستی محتوای فرامین امام را درك و عمل نماییم تا بلكه قدری از تكلیف خود را شكرگزاری به جا آورده باشیم.
منبع: تبیان
[COLOR=#000000]به نقل از:
مسافر نور
[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
هویزه
[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
گفتمان دینی[/FONT][/COLOR]