-
معجزه ی عشق
[CENTER][COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma][IMG]http://www.beytoote.com/images/stories/fun/fun1292.jpg[/IMG][/FONT][/COLOR][/CENTER][COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]
روزی زنی روستائی که هرگز حرف دلنشینی از همسرش نشنیده بود، بیمار شد. شوهر او که راننده موتور سیکلت بود و از موتورش براى حمل و نقل کالا در شهر استفاده مىکرد براى اولین بار همسرش را سوار موتورسیکلت خود کرد. زن با احتیاط سوار موتور شد و از دست پاچگی و خجالت نمی دانست دست هایش را کجا بگذارد که ناگهان شوهرش گفت: «مرا بغل کن.»[/FONT][/COLOR][COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]
زن پرسید: «چه کار کنم؟» و وقتی متوجه حرف شوهرش شد ناگهان صورتش سرخ شد. با خجالت کمر شوهرش را بغل کرد و کم کم اشک صورتش را خیس نمود. به نیمه راه رسیده بودند که زن از شوهرش خواست به خانه برگردند.[/FONT][/COLOR][COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]
شوهرش با تعجب پرسید: «چرا؟ تقریبا به بیمارستان رسیده ایم.»[/FONT][/COLOR][COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]
زن جواب داد: «دیگر لازم نیست، بهتر شدم. سرم درد نمی کند.»
[/FONT][/COLOR][COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]
شوهر همسرش را به خانه رساند ولى هرگز متوجه نخواهد شد که گفتن همان جمله ى ساده ى «مرا بغل کن» چقدر احساس خوشبختى را در قلب همسرش باعث شده که در همین مسیر کوتاه، سردردش را خوب کرده است.
[/FONT][/COLOR][COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]
عشق چنان عظیم است که در تصور نمی گنجد. فاصله ابراز عشق دور نیست. فقط از قلب تا زبان است و کافی است که حرف های دلتان را بیان کنید.
[COLOR=#808080]منبع:yekibood.ir[/COLOR][/FONT][/COLOR]
-
فوق العاده بود ... من این داستان رو برای همسرم خوندم سریع گفت دوست دارم ...حالا دندونت خوب میشه و دیگه نباید بریم دکتر :) میبینین تورو خدا ؟
-
[QUOTE=baran;9469]فوق العاده بود ... من این داستان رو برای همسرم خوندم سریع گفت دوست دارم ...حالا دندونت خوب میشه و دیگه نباید بریم دکتر :) میبینین تورو خدا ؟[/QUOTE]
عجب امان از دست ما مردها . از همه چیز به نحو احسن استفاده خوب می کنیم . این هم درسی بود برای بانوان محترم دیگه
-
[QUOTE=baran;9469]فوق العاده بود ... من این داستان رو برای همسرم خوندم سریع گفت دوست دارم ...حالا دندونت خوب میشه و دیگه نباید بریم دکتر :) میبینین تورو خدا ؟[/QUOTE]
مرسی باران جان
انشاا... همیشه سالم و سرحال کنار خانواده ی محترمتون باشید
-
سلام . خیلی عالی . قابل توجه بعضی از آقایان ،............
-
[QUOTE=مریم;9673]سلام . خیلی عالی . قابل توجه بعضی از آقایان ،............[/QUOTE]
سلام مریم جان
تشکر میکنم از حضور سبزت