-
چه خبر از رضا رویگری
[CENTER][IMG]http://golfaam.ir/up/news/201481322919994djjp.jpg[/IMG][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]
رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون به دلیل سکته مجدد دچار برخی مشکلات جسمی شده و از مردم میخواهد برای بهبودی وی دعا کنند.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون درباره آخرین وضعیت جسمانی اش به مهر گفت: به تازگی دوباره سکته کردم که این امر باعث اختلال در راه رفتن و تعادلم شده است و دست چپم کمی آسیب دیده که نمی توانم به راحتی آن را تکان دهم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]وی ادامه داد: این عارضه روی حنجره و صدایم هم تاثیر گذاشته و در حال حاضر نمیتوانم به فعالیت هایم در زمینه موسیقی بپردازم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]بازیگر فیلم «بوتیک» درباره تازه ترین فعالیتش گفت: آخرین کاری که در آن حضور داشتم سریال «مدینه» به کارگردانی سیروس مقدم بود که آن هم به دلیل حال خراب و وضعیت آشفته ای که داشتم نتوانستم در بیشتر از دو سکانس حضور داشته باشم و پروژه را همراهی کنم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]این بازیگر پیشکسوت سینما و تلویزیون با اشاره به اینکه این روزها در منزل مشغول استراحت است، بیان کرد: توانایی انجام دادن برخی از کارها را ندارم و از مردم می خواهم که برای سلامتیام دعا کنند تا بتوانم دوباره فعالیت های خود را در زمینه سینما، تلویزیون و موسیقی دنبال کنم.
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]رضا رویگری بازیگر سینما و تلویزیون چندی پیش دچار سکته مغزی شد که این اتفاق وی را مدتی خانهنشین کرد.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]او به تازگی در سریال «مدینه» به کارگردانی سیروس مقدم که در ماه رمضان پخش شد به ایفای نقش پرداخت و دو فیلم سینمایی از جمله فیلم «چهار باندی» به کارگردانی محمد جعفر باقری نیا را در نوبت اکران دارد.
باشگاه خبرنگاران[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR]
-