-
لطفا بخونید
[CENTER][IMG]http://hw11.asset.cloob.com/cloob-activity-photo/109568606-e6bef9521f50407324d46f1a4795b1df-520.jpg[/IMG][COLOR=#000000][FONT=tahoma]
[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]
ﻣﻘﯿﻢ ﻟﻨﺪﻥ ﺑﻮﺩ، ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ ﮐﻪ ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﺳﻮﺍﺭ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺗﺎﮐﺴﯽ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﻭ ﮐﺮﺍﯾﻪ ﺭﺍ ﻣﯽ ﭘﺮﺩﺍﺯﺩ . ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺑﻘﯿﻪ ﭘﻮﻝ ﺭﺍ ﮐﻪ ﺑﺮﻣﯽ ﮔﺮﺩﺍﻧﺪ 20 ﭘﻨﺲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺗﺮ[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﻣﯽ ﺩﻫﺪ !
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﻣﯽ ﮔﻔﺖ : ﭼﻨﺪ ﺩﻗﯿﻘﻪ ﺍﯼ ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﮐﻠﻨﺠﺎﺭ ﺭﻓﺘﻢ ﮐﻪ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺑﯿﺴﺖ ﭘﻨﺲ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﺭﺍ ﺑﺮﮔﺮﺩﺍﻧﻢ ﯾﺎ ﻧﻪ؟ ﺁﺧﺮ ﺳﺮ ﺑﺮ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺧﻮﺩﻡ ﭘﯿﺮﻭﺯ ﺷﺪﻡ ﻭ ... ﺑﯿﺴﺖ ﭘﻨﺲ ﺭﺍ ﭘﺲ ﺩﺍﺩﻡ ﻭ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﮔﻔﺘﻢ ﺁﻗﺎ ﺍﯾﻦ ﺭﺍ ﺯﯾﺎﺩ ﺩﺍﺩﯼ ...
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﮔﺬﺷﺖ ﻭ ﺑﻪ ﻣﻘﺼﺪ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ . ﻣﻮﻗﻊ ﭘﯿﺎﺩﻩ ﺷﺪﻥ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﺳﺮﺵ ﺭﺍ ﺑﯿﺮﻭﻥ ﺁﻭﺭﺩ ﻭ ﮔﻔﺖ ﺁﻗﺎ ﺍﺯ ﺷﻤﺎ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ . ﭘﺮﺳﯿﺪﻡ ﺑﺎﺑﺖ ﭼﯽ ؟ ﮔﻔﺖ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﻓﺮﺩﺍ ﺑﯿﺎﯾﻢ ﻣﺮﮐﺰ ﺷﻤﺎ ﻣﺴﻠﻤﺎﻧﺎﻥ ﻭ ﻣﺴﻠﻤﺎﻥ ﺷﻮﻡ ﺍﻣﺎ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﻫﻨﻮﺯ ﮐﻤﯽ ﻣﺮﺩﺩ ﺑﻮﺩﻡ . ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﻡ ﺳﻮﺍﺭ ﻣﺎﺷﯿﻨﻢ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺷﺪﯾﺪ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺷﻤﺎ ﺭﺍ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﮐﻨﻢ . ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺷﺮﻁ ﮐﺮﺩﻡ ﺍﮔﺮ ﺑﯿﺴﺖ ﭘﻨﺲ ﺭﺍ ﭘﺲ ﺩﺍﺩﯾﺪ ﺑﯿﺎﯾﻢ .
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﻓﺮﺩﺍ ﺧﺪﻣﺖ ﻣﯽ ﺭﺳﯿﻢ !
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺗﻌﺮﯾﻒ ﻣﯽ ﮐﺮﺩ : ﺗﻤﺎﻡ ﻭﺟﻮﺩﻡ ﺩﮔﺮﮔﻮﻥ ﺷﺪ ﺣﺎﻟﯽ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺷﺒﯿﻪ ﻏﺶ ﺑﻪ ﻣﻦ ﺩﺳﺖ ﺩﺍﺩ . ﻣﻦ ﻣﺸﻐﻮﻝ ﺧﻮﺩﻡ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﺑﻮﺩﻡ ﺩﺭ ﺣﺎﻟﯽ ﮐﻪ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺗﻤﺎﻡ ﺍﺳﻼﻡ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺑﯿﺴﺖ[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=tahoma]ﭘﻨﺲ ﻣﯽ ﻓﺮﻭﺧﺘﻢ.[/FONT][/COLOR]
-
بله این را من قبلا شنیده بودم . صرفنظر از اینکه این قصه باشد یا واقعی یعنی ساخته ذهن کسی باشید یا اتفاقی که به وقوع پیوسته
من گمان میکنم افراد خاص و چهره های مذهبی بسیار باید مراقب رفتار خود باشند چون هم دین خود را نگه می دارند و همین اینکه دیگران هم انها را می بینند و الگو خواهند بود
-
[QUOTE=بهمن پور;11236]بله این را من قبلا شنیده بودم . صرفنظر از اینکه این قصه باشد یا واقعی یعنی ساخته ذهن کسی باشید یا اتفاقی که به وقوع پیوسته
من گمان میکنم افراد خاص و چهره های مذهبی بسیار باید مراقب رفتار خود باشند چون هم دین خود را نگه می دارند و همین اینکه دیگران هم انها را می بینند و الگو خواهند بود[/QUOTE]
حق با شماست جناب بهمن پور
[COLOR=#00191A][FONT=tahoma]الگوخواهي وسرمشق داشتن، از نيازهاي اساسي و طبيعي انسان است. نيازي كه ضرورت آن از آغاز طفوليت احساس مي شود وبه مرور زمان، الگوهاي جديد به تناسب شرايط و نيازها جايگزين الگوهاي قبلي مي شود و اين تغيير و تحول ها، روند تكامل انسان را درپي دارد.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#00191A][FONT=tahoma]انسان هايي كه درمراحلي از زندگي خويش فاقد نمونه مي شوند. آن مراحل، دوران سرگشتگي و حيراني آن هاست. نمي دانند دركدام جهت بروند، با كدام سرعت حركت كنند، چگونه با موانع برخورد نمايند و چه روشي را درحركت و رويارويي با مسائل و مشكلات پيش گيرند. اين ها همه دست به دست هم داده، انسان را حيران و سرگردان مي كند.[/FONT][/COLOR]