-
1 فایل پیوست
خیلی خوب میشه
سلام روز گار بر وفق مراد
[B]خیلی خوب میشه[/B] ما هم مثل بعضی از خوبان فقط دنبال زشتی ها کسی نباشیم
اگر امروز دست کسی را بگیریم و دل کسی را شاد کنیم [B]خیلی خوب میشه [/B]
داشتم به کارهای خودم رسیدگی میکردم دیدم [B]خیلی خوب میشه[/B] به دوستان هم سری بزنم
پدر و مادر مهربان ما در زندگی دوست دارن بهشون سر بزنیم [B]خیلی خوب میشه [/B]امروز به فکر این کار هم باشی
شما چی میگید . [B]خیلی خوب میشه[/B]..؟
[ATTACH=CONFIG]1008[/ATTACH]
-
خیلی خوب میشه وقتی دوست خوب توی تنهائیت هست... توی غمت کنارته.... اما توی شادیهات اگه تو بخوای هست... اگرم یادت بره میگه مهم نیست شاید یادش رفته...
-
[QUOTE=مددی;13462]خیلی خوب میشه وقتی دوست خوب توی تنهائیت هست... توی غمت کنارته.... اما توی شادیهات اگه تو بخوای هست... اگرم یادت بره میگه مهم نیست شاید یادش رفته...[/QUOTE]
من هم قبول دارم خیلی خوب میشه همه چیز برای ما در زندگی رنگی خاص داشته باشه . رنگی از جنس زندگی تا دیگران از وجود ما در آرامش باشند
-
از این هفته این بخش در رورزنامه پیام آشنا در استان البرز چاپ می شود .
شما هم همراه باشید . در این برنامه هفتگی ابتدا با عنوان مطلبی که می نویسم بخشی شروع و در پایان هفته با گفته های نوشته شده توسط شما در هر بخش جمع بندی و چاپ می شود
این هفته اگر بخواهیم میشه
خیلی خوب میشه ...
شما هم جملات خودتان را بنویسید تا اخر هفه چاپ بشود
-
سلام دوباره به دوستانی همیشه همراه
کمی از کلیشه های زندگی بیرون بیایم و برای بهتر نگریستم به اطرافمان تلاش کنیم
یکی از رسالت های انجمن ترویج هم اندیشی است و بسیار خرسندم و تبریک به همراهانی بگویم که با هم اندیشی بهتر می اندیشند
توصه دوباره ای میکنم تا این نکته مهم را دریابید.
ما برای ترویج این امر موضوعات عمومی و البته با نقطه نظر آزاد فراهم کردیم تا زمینه همگرایی و نوشتن برای همه فراهم بشه
حالا نوبت شماست
شما بگوید..
خیلی خوب میشه ؟
-
1 فایل پیوست
سلام روزگارتان بر وفق مراد
اين هم پايان هفته و پاسخ هاي شما به :اگر بخواهيم ميشه اين هفته
با موضوع :خيلي خوب ميشه
[ATTACH=CONFIG]1009[/ATTACH]
-
دوستاني كه تا اين لحظه نظري نداند همچنان در همين پست نظر خودشان را بنويسند . در هفته پيش رو به موضوع جديد مي پردازيم
-
خسته نباشید بهتون می گم آقای بهمن پور.