-
هییسسسسسسس!!!!!!
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]هییسسسسسسس!!!!!![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]یواش ترخوشحالی کنید!!!!!!!!!!![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]شایدکسی پدر نداشته باشد…[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]اینقدراین طلای با ارزش را به رخ نکشید …[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]قدرش را بدانید ..[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]ازکنارش بودن لذت ببرید،[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]دستانش را بوس کنید،[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]ساعتها نگاهش کنید ، پدرهدیه نمیخواهد…پدرخودش هدیه س ،[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]ازدستش ندهید برایش وقت بگذارید.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]نگید بابا گیر ، نده من بزرگ شدم نه!!!!![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]توبرای اون همون موجود کوچولویی …. مواظب باش اون فرشته توست که به زمین اومده… تاازتو حمایت کنه… مواظب باش دل فرشته را نشکنی…[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]فقط یک کم یواشتر!!![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]شاید کسی دلش برای پدرش تنگ شده .(میلاد علی پدر یتیمان مبارک باد))
[/FONT][/COLOR][IMG]http://www.labkhandezendegi.com/uploads/microblog/2015/04/5541e6a36cd9bbpa.jpg[/IMG]
-
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]پدر؛ تکیه گاهی است که بهشت زیر پایش نیست.. اما همیشه به جرم پدر بودن باید ایستادگی کند؛ و با وجود همه مشکلات, به تو لبخند زند تا تو دلگرم شوی که اگر بدانی … چه کسی ، کشتی زندگی را از میان موج های سهمگین روزگار به ساحل آرام رویاهایت رسانده است؛ "پدرت"را می پرستیدی……[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]روز پدر را به تمام پدران مهربان وهمچنین پدران آسمانی تبریک می گویم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]سایه پدر بر سرتان مستدام باد.[/FONT][/COLOR]
-
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]گرچه خانه ما از آینه نبود؛[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]اما خسته ترین مهربانی عالم، در آینه چشمان مردانه ات،[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]کودکی هایم را بدرقه کرد، تا امروز به معنای تو برسم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]میخواهم بگویم،[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]ببخش اگر پای تک درخت حیاطمان، پنهانی، غصه هایی را خوردی که مال تو نبودند![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]ببخش اگر ناخنهای ضرب دیده ات را ندیدم که لای درهای بسته روزگار، مانده بود[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]و ببخش اگر همیشه،[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]پیش از رسیدن تو، خواب بودم؛[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]اما امروز، بیدارتر از همیشه، آمده ام[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]تا به جای آویختن بر شانه تو، بوسه بر بلندای پیشانیات بزنم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]سایه ات کم مباد ای پدرم…[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#2F2F2F][FONT=Tahoma]تو بهترین بابای ممکن برای نگینت هستی…دوست دارم
[/FONT][/COLOR][IMG]http://www.labkhandezendegi.com/uploads/microblog/2015/04/5541c433dee1bega.jpg[/IMG]