باز هم دروغی دیگر پیرامون مرگ محمد علی کشاورز
در دنیای امروز به هنرمندان توجه زیادی می شود و اخبار زیادی پیرامون زندگی آنان منتشر می شود که متاسفانه برخی دروغ بوده و موجبات عصبانیت این هنرمندان را فراهم می سازد.
این بار هنرمند بزرگ کشورمان استاد محمدعلی کشاورز پیرامون خبر دروغی که درباره ی زندگی ایشان منتشر شده واکنش نشان دادند.
[CENTER]
[IMG]http://weee.ir/varlig-content/uploads/2013/09/keshavarz-3.jpg[/IMG][/CENTER]
[h=2][SIZE=3]
واکنش محمدعلی کشاورز به برخی شایعات[/SIZE][/h][COLOR=#333333][FONT=Droid Arabic Naskh][SIZE=3]این بازیگر با سابقه سینما، تئاتر و تلویزیون در واکنش به پیامکهای دروغینی که مبنی بر درگذشت وی منتشر میشود گفت: من نمیفهمم که چرا دولت برای جلوگیری از انتشار این دروغها هیچ اقدامی نمیکند. دروغ گفتن گناهی بزرگ است و باید در کشوری که اسلامی است، مانع اینگونه شایعات و دروغ پردازیها درباره زندگی هنرمندان شد.
[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Droid Arabic Naskh][SIZE=3]کشاورز با اشاره به شرایط نامطلوبی که انتشار پیامکهای دروغین برای او و سایر هنرمندان ایجاد میکند، یادآور شد: این پیامکها باعث میشوند که خیلیها با منزل من تماس میگیرند تا تسلیت بگویند ولی وقتی صدای من را میشنوند، متوجه دروغ منتشرشده میشوند.[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Droid Arabic Naskh][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Droid Arabic Naskh][SIZE=3]بازیگر تئاتر «بازی استریندبرگ» به کارگردانی زندهیاد حمید سمندریان متذکر شد: باید با کسانی که چنین دروغهایی را منتشر میکنند برخورد کرد و مانع انتشار چنین شایعاتی در سطح جامعه شد. من نمیدانم چرا هیچ برخوردی از سوی دولت و مسئولان با چنین افرادی و اتفاقاتی نمیشود. من نمیدانم برای رسیدگی به این وضعیت باید به کدام وزارتخانه مراجعه کنم و دولت نیز وضعیت رسیدگی به چنین مشکلاتی را مشخص نکرده است.[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Droid Arabic Naskh][SIZE=3] [/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Droid Arabic Naskh][SIZE=3]وی در پایان تصریح کرد: من سالم هستم و نمردهام و میخواهم که هر چه سریعتر با کسانی که مسئولیت این دروغ پردازیها را بر عهده دارند، برخورد شود. با شرایطی که من دارم کاری از دستم بر نمیآید.
[/SIZE][/FONT][/COLOR][COLOR=#333333][FONT=Droid Arabic Naskh][SIZE=3]طی سالهای اخیر بارها پیامکها و شایعاتی در فضاهای مجازی در خصوص درگذشت هنرمندان و چهرههای شناخته شده و با سابقه بازیگری منتشر شده که باعث نگرانی علاقهمندان به هنر و هنرمندان و همچنین ایجاد شرایط نامطلوبی در زندگی خصوصی بازیگران و هنرمندان مدنظر شدهاند.
[/SIZE]منبع : mehrnews.com[/FONT][/COLOR][SIZE=3][/SIZE]