-
درس زندگی
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]شمع به کبریت گفت:از تو میترسم تو قاتل من هستی....[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]کبریت گفت:از من نترس٬از ریسمانی بترس که در دل خود جای دادی...[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]عامل نابودی انسان ها تفکرات منفی خودشان است نه عوامل بیرونی[/FONT][/COLOR]
-
[SIZE=4][COLOR=#5E5E5E][FONT=yekan]من هر آنچه را که بخواهم در زندگی بهدست میآورم…[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5E5E5E][FONT=yekan]من شجاعت خواستن را دارم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5E5E5E][FONT=yekan]من با درخواست چیزی را از دست نمیدهم.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5E5E5E][FONT=yekan]اگر «نه» بشنوم، سختتر از قبل که نمیشود.[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5E5E5E][FONT=yekan]اگر «بله» بشنوم آنگاه جشن خواهم گرفت[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#5E5E5E][FONT=yekan]و میآموزم بیشتر انتظار شنیدن «بله» را داشته باشم…[/FONT][/COLOR][/SIZE]
-
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]درسهای مهم زندگی[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]١_ چیزی که سرنوشت انسان را می سازد “استعدادهایش” نیست ، “انتخابهایش” است …
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]٢_ برای زیبا زندگی نکردن، کوتاهی عمر را بهانه نکن؛ عمر کوتاه نیست، ما کوتاهی می کنیم...
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]٣_ هنگامی که کسی آگاهانه تو را نمی فهمد خودت را برای توجیه او خسته نکن ...
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]۴_ بر آنچه گذشت، آنچه شکست آنچه نشد، آنچه ریخت، حسرت نخور، زندگی اگر آسان بود با گریه آغاز نمیشد...
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]۵_ تحمل کردن آدمهایی که ادعای منطقی بودن دارند سخت تر از تحمل آدمهای بی منطق است...
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]۶_ موانع آن چیزهای وحشتناکی هستند که وقتی چشممان را از روی هدف بر میداریم به نظرمان میرسند!
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]٧_ اگر میخواهی دروغی نشنوی، اصراری برای شنیدن حقیقت مکن...
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]٨_ به خاطر داشته باش هرگاه به قله رسیدی همزمان در کنار دره ای عمیق ایستاده اى...
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=tahoma]٩_ هرگز با یک آدم نادان مجادله نکنید، تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت بین شما را تشخیص دهند.
[/FONT][/COLOR]