کاربردهای پودر بچه در خانه
[FONT=arial][SIZE=4]پودر بچه در مواردی معجزه میکند پس توصیه میکنیم از آن استفاده نمایید. آن موارد عبارتند از :
[B]گردنبند و زنجیرهای گره خورده را با پودر بچه باز کنید[/B]
[COLOR=#333333]زمان خود را برای باز کردن جواهرات گره خورده هدر ندهید. گرهها را با کمی پودر بچه شل کنید و با یک سوزن آنها را از هم باز کنید.
[/COLOR][B]از بین بردن بوی لوازم خانگی آنتیک و عتیقه با پودر بچه[/B]
[COLOR=#333333]بکی (Becky) از Clean Mama میگوید: "من دوست دارم که با کمی پودر بچه کمدها را تازه نگه دارم". میتوانید برای از بین بردن بوی لوازم آنتیک نیز استفاده نمایید.
[/COLOR][B]درمان موی چرب با پودر بچه[/B]
[COLOR=#333333]اکثر شامپوهای خشک کننده مو از نشاسته در ترکیب شان استفاده میکنند بنابراین پودر بچه همان تاثیر را دارد. پودر را بر دست خود ریخته و آن را بر سرتان ماساژ دهید تا چربی اضافه را جذب کند.
[/COLOR][B]خنک شدن در شبهای گرم تابستانی با پودر بچه[/B]
[COLOR=#333333]خوابیدن در تختی گرم و پر از عرق برای هیچ کس خوشایند نیست. پودر را بر رو تختی بریزید تا عرق را جذب کرده و در طول خواب خنکتر بمانید.
[/COLOR][B]کارتهای کثیف به هم چسبیده را با پودر بچه جدا کنید[/B]
[COLOR=#333333]وقتی که کارتهایتان کثیف شد، آنها را در یک پاکت ریخته و چند قاشق پودر بچه در آن بریزید و سپس خوب تکانش دهید. سپس با یک حولهی کاغذی آنها را پاک نمایید.
[/COLOR][B]دور کردن مورچهها از خانه تان با پودر بچه[/B]
[COLOR=#333333]شما میتوانید با ریختن پودر بچه در مسیرشان از ورود این جانوران مزاحم به آشپزخانه جلوگیری کنید (مورچهها رایجه پودر بچه را دوست ندارند)
[/COLOR][B]از بین بردن لکههای روغنی با پودر بچه[/B]
[COLOR=#333333]وقتی روغن سالاد بر لباستان میریزد نترسید. شما میتوانید با ریختن پودر بچه پیش از اینکه روغن به پارچه بچسبد آن را جذب نمایید.
[/COLOR][B]دستکش های ظرفشویی و پودر بچه[/B]
[COLOR=#333333]بعد از شستن ظروف کمی پودر بچه در دستکشهای تان بریزید. این کار باعث می شود تا دستکش ها تازهتر بمانند و دست تان راحتتر در آن وارد شود.
[/COLOR][B]کفپوشهای چوبی پر سر و صدا[/B]
[COLOR=#333333]پودر بچه را در شکافها و ترکهای کف پوش چوبی خانه تان بریزید تا از شر صدای جیر جیر کنندهی آن راحت شوید. پودر اضافی را پاک کنید و از سکوت لذت ببرید.
[/COLOR][B]جدا کردن ماسه از پاهای تان با پودر بچه[/B]
[COLOR=#333333]جامیلین Jamielyn گفته است: "من همیشه در هنگام رفتن به ساحل یک بسته پودر بچه نیز همراهم میبرم و در پایان روز آن را بر روی پوستم میمالم و ماسه به راحتی جدا میشود."
[/COLOR][B]مژههای کم پشت[/B]
[COLOR=#333333]یک تکه پنبه را با پودر بچه آغشته کرده و بر روی مژههای خود بمالیدسپس ریمل بزنید. این کارحجمی که به مژههایتان میافزاید شما را غافلگیر خواهد کرد.
[/COLOR][B]پاهای عرقی[/B]
[COLOR=#333333]با ریختن این پودر بر کفشهایتان از بو گرفتن پاهایتان جلوگیری کنید. جوراب پا نکنید، این پودر پایتان را خشک میکند و بدون نگرانی میتوانید آنها را در کفش کنید.
تبیان[/COLOR][/SIZE][/FONT]