[QUOTE=انتظار;12233]سلام لطفا يكي به من بگه اين بدوح يعني چي ؟[/QUOTE]
سلام وقتتون بخیر . منم اوایل این سوال واسم پیش اومد از آقای بهمن پور پرسیدم
ایشون کاملا مسلط هستن به معنای این واژه
نمایش نسخه قابل چاپ
[QUOTE=انتظار;12233]سلام لطفا يكي به من بگه اين بدوح يعني چي ؟[/QUOTE]
سلام وقتتون بخیر . منم اوایل این سوال واسم پیش اومد از آقای بهمن پور پرسیدم
ایشون کاملا مسلط هستن به معنای این واژه
بی دل نمیشه
شاید دلی بود که داشتیم
شاید دلی بود که داریم
شاید دلی باشد که پیدا کنیم
ولی بی دل نمیشه
نمیشه....(بدوح)
[CENTER][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]گفتم : چقدر احساس تنهایی می کنم …[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]گفتی : من که نزدیکم ! (بقره آیه ۱۸۶)[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][FONT=Tahoma]خدایا …[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]بفهمان که بی تو چه میشوم ولی نشانم نده ![/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]خدایا …[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#000000][FONT=Tahoma]هم بفهمان و هم نشانم بده که با تو چه خواهم شد …[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]اگر خدا دعاهای شما را مستجاب کند ، ایمانتان را افزایش داده[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]اگر با تاخیر مستجاب کند ، صبرتان را زیاد کرده[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#1F1F1F][FONT=Tahoma]و اگر مستجاب نکند ، چیز بهتری برایتان در نظر دارد . . .[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#434343][FONT=Tahoma]خدایا دلم که برایت تنگ می شود با آنکه می دانم همه جا هستی اما به آسمان نگاه می کنم چرا که آسمان سه نشانه از تو دارد :[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#434343][FONT=Tahoma]بی انتهاست ، بی دریغ است و چون یک دست مهربان همیشه بالای سرماست ![/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#252525][FONT=tahoma]خدای من خدایی است که خانه اش کیلومترها دورتر است اما کنار ما زندگی می کند …[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#000000][FONT=droid]حافظ گشوده ام و چه زیباست فال تو / حتما قشنگ می شود امسال حال تو[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=droid]با آن زبان فاخر و ایرانی اصیل / فرخنده باد روز و شب و ماه سال نو[/FONT][/COLOR][COLOR=#000000][FONT=droid] سال نو مبارک[/FONT][/COLOR][/CENTER]
[CENTER][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma][FONT=georgia,times new roman,times,serif][SIZE=5]اگه وجود خدا[COLOR=#CC00CC] باورت[/COLOR] بشه[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR]
[COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma][FONT=georgia,times new roman,times,serif][SIZE=5]خدایه نقطه میذاره زیر[COLOR=#CC00CC]باورت[/COLOR][/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma][FONT=georgia,times new roman,times,serif][SIZE=5][COLOR=#CC00CC]"یاورت[/COLOR] "می شه[/SIZE][/FONT][FONT=georgia,times new roman,times,serif][SIZE=5].[/SIZE][/FONT][/FONT][/COLOR][/CENTER]
[RIGHT][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma]من به امار زمین مشکوکم[/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma]اگر این سطح پر از ادمهاست [/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma] پس چرا این همه دلها تنهاست...[/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma]بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست [/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma] چه کسی تنها نیست همه از هم دورند ...[/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma]همه در جمع ولی تنهایند[/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma]من که در تردیدم تو چطور ؟[/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma] [/FONT][/COLOR][COLOR=#3F361B][FONT=Tahoma]سهراب سپهری[/FONT][/COLOR][/RIGHT]