[quote=بهمن پور;10229]من هم سکوت می کنم . به نظرم اینجا همه چیز داغ داغ داره از هیجانی حرف می زنه که من ازش بی اطلاع هستم
واقعیت تمامی 4 سال اخیر که در فضای مجازی مشغول فعالیت شده ام و از عمده کارهای دیگر بیشتر وقت صرف کردم هدف غائی من نگرشی نو به کارکرد های ارتباطی در این فضا بوده
و البته هیچ وقت نتواستم با بعضی از رغبت های جوانان مثل گیم ها مختلف و نوستالژی خاطرات دوستی ها این فضا که گریبان گیر خیلی ها شده فهمی و درکی داشته باشم
بهر حال چون شما دوستان می فرمائید حتما هستم و من این بار چشم بسته می پذیرم
خوب اگر مایل هستید کمپ سلامتی فکر و نوشیدن اندیشه در تالار فعال کنیم ؟
نظری دارید ؟[/quote]
چند نکته جالب در عرایضتان مشهود بود
1- با 4 سال سابقه اشنایی با نت در قبال مقوله اعتیاد و وابستگی به این تکنولوژی که فرهنگ آن برای ما نهادینه نشده است سکوت اختیار می کنید!
2- عدم توانایی در ادراک و نیازسنجی جوانان در استعمال اینترنت که برای خیل کثیرشان از حکم سرگرمی و تامین حوایج مفید خارج شده و به یک وابستگی مفرط منجر شده !
بالطبع قشر اندکی از کاربران از اینترنت استفاده مفید می کنند چه در راستای فعالیت شغلی و چه در کسب معلومات و ارتقای دانش و ....
و سایر کاربران که درصد بالایی را به خود اختصاص می دهند به فضای مجازی به چشم یک تفرجگاه و مکانی برای پر کردن اوقات فراغت با انگیزه های متفاوت مثل دوستیابی می نگرند و این وابستگی ریشه در عدم فرهنگ استفاده صحیح از این قضیه و سهل الوصول بودن دسترسی به این فضای مجازی و حتی نداشتن سرگرمی در دنیای واقعی دارد
با کمپ پیشنهادی شما موافقم
با راه اندازی این بخش کاربران استفاده مفیدتری از وقت خود خواهند داشت و بجای وبگردی بیهوده اندیشه سالم را در وجودشان تزریق می کنند و از حالت معتاد عملی به معتاد تزریقی ارتقاء مقام پیدا می کنند:d
بالطبع با افتتاح این گونه بخشها ساماندهی اوقات کاربران بی هدف در نت دور از دسترس نخواهد بود!