سلام خوش آمدید
همراهان گرامی و ارجمند
جهت پاسخگویی به سئوالات و نظرات و پیشنهاد خودت می توانید در این پست نکات خود را به اشتراک بگذارید
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام خوش آمدید
همراهان گرامی و ارجمند
جهت پاسخگویی به سئوالات و نظرات و پیشنهاد خودت می توانید در این پست نکات خود را به اشتراک بگذارید
فقط گزینه ی صحیح رو به سامانه ای که فرمودید باید ارسال کرد
که باید ی عدد هفت رقمی باشه درسته؟؟
[QUOTE=صدای رسا;9535]فقط گزینه ی صحیح رو به سامانه ای که فرمودید باید ارسال کرد
که باید ی عدد هفت رقمی باشه درسته؟؟[/QUOTE]
سلام سحرگاه شما بخیر
نه خیر جواب یک عد 8 رقمی . به عبارتی هشت سئوال که پاسخ گزینه ها هم می شود هشت عدد
آقای بهمن پور سلام و خسته نباشید
مسابقه ی آموزنده ای هست
خود من نمیدونستم این کتاب چقدر برای زندگی سالم و درست راهگشاست
واقعا متشکرم
اما سوالاتتون واقعا مشکله:))
سلام روز خوش
با عنايت به اينكه زمان براي مسابقه در نظر گرفته شده از همه دوستان تقاضا مي كنم با دقت و حصوله در مسابقه شركت كنند
سلام به همه دوستان من فكر نمي كنم خيلي هم سخت باشه . البته با كمي دقت به كتاب و ديدم كه ادرس مطالب هم داده شده .خوب اين ديگه كاري داره؟
من که شرکت کردم
[QUOTE=کلانتر;9547]من که شرکت کردم[/QUOTE]
درود بر شما
در بخش ها گفتگو پیرامون کتاب مفاتیح الحیاه فعال باشید
[QUOTE=انتظار;9543]سلام به همه دوستان من فكر نمي كنم خيلي هم سخت باشه . البته با كمي دقت به كتاب و ديدم كه ادرس مطالب هم داده شده .خوب اين ديگه كاري داره؟[/QUOTE]
سلام بله من هم فکر می کنم دوستان با کمی دقت و صبر و مطالعه می توانند پاسخ صحیح را ارسال کنند
دوستان ارجمند هر گونه سئوال درباره نحوه برگزاري يا مشكلات در ارسال پيامك و .. را در اين بخش مطرح كنيد در اسرع وقت جواب داده خواهد شد
سلام شب خوش با عنایت به گذشت سه روز از شروع مسابقه زندگی من
چهت دعوت دوستان و همراهان دیگر در این مسابقه لینک بنر مناسب برای وبلاگ ها اکنون ارائه می شود [url]http://s5.picofile.com/file/8126592318/45.png[/url]
جهت دریافت بنر فلش برگزاری مسابقه جهت وب سایت ها کمی زمان نیاز است
همراه باشید
سلام وقتتون بخیر
بعد از فرستادن جواب مسابقه ، پیامکی مبنی بر ثبت مسابقه ارسال میشه ؟
[QUOTE=مهرگان;9579]سلام وقتتون بخیر
بعد از فرستادن جواب مسابقه ، پیامکی مبنی بر ثبت مسابقه ارسال میشه ؟[/QUOTE]
سلام شب خوش
بله با دریافت پیامک، پیام " پاسخ شما در مسابقه ثبت شد " برای شرکت گنندگان ارسال می شود
و امکان داره برای عده ای این پیام ارسال نشه ؟
[QUOTE=بهمن پور;9572]دوستان ارجمند هر گونه سئوال درباره نحوه برگزاري يا مشكلات در ارسال پيامك و .. را در اين بخش مطرح كنيد در اسرع وقت جواب داده خواهد شد[/QUOTE]
سلام
خسته نباشید
همه چیز مفصل و گویا توضیح داده شده مرسی
سلام
جناب بهمن پور ، ممنون میشم اگر صندوق پیامهای خصوصیتون رو خالی بفرمائید
[QUOTE=jafali;9753]سلام
جناب بهمن پور ، ممنون میشم اگر صندوق پیامهای خصوصیتون رو خالی بفرمائید[/QUOTE]
سلام بر شما
از توجه شما سپاسگزارم انجام شد
سلام جناب بهمن پور
خسته نباشید
من یه سوال واسم پیش اومده : اونایی که دوبار پیامک رو به سامانه تون ارسال کنن مشکلی براشون پیش نمیاد ؟
آخه من یه سری که ارسال کردم ، شما مجددا محبت کردین و پیام دادین که پیامکو انگلیسی ارسال کنیم . منم مجددا همون پاسخ ها رو به صورت انگلیسی ارسال کردم .
لا مشکل ؟
[quote=jafali;9943]سلام جناب بهمن پور
خسته نباشید
من یه سوال واسم پیش اومده : اونایی که دوبار پیامک رو به سامانه تون ارسال کنن مشکلی براشون پیش نمیاد ؟
آخه من یه سری که ارسال کردم ، شما مجددا محبت کردین و پیام دادین که پیامکو انگلیسی ارسال کنیم . منم مجددا همون پاسخ ها رو به صورت انگلیسی ارسال کردم .
لا مشکل ؟[/quote]
سلام روز هایتان زیبا و با معنویت
نه خیر همه چیز در سامانه ثبت شده هست و برای اینکه مشارکت همه وجود داشته باشند گفته شد که اطلاع رسانی به دیگران هم انجام بشود حتی کسانی که در تالار عضو نیستند هم شرکت کنند ملاک حضور جوان و انرژی انهاست ولی هر کی جوان باشه یا حس جوانی داره ما چی بگیم . پس همه بفرمائید مسابقه
راستی هنوز وقت تا دور اول باقی هست و البته دور دوم هم از نیمه ماه رمضان با نمایشگاه کتاب زندگی من همراه میشه
دوستان اهل شهرستان ساوجبلاغ و شهر هشتگرد از به گوش باش
[QUOTE=بهمن پور;9946]سلام روز هایتان زیبا و با معنویت
نه خیر همه چیز در سامانه ثبت شده هست و برای اینکه مشارکت همه وجود داشته باشند گفته شد که اطلاع رسانی به دیگران هم انجام بشود حتی کسانی که در تالار عضو نیستند هم شرکت کنند ملاک حضور جوان و انرژی انهاست ولی هر کی جوان باشه یا حس جوانی داره ما چی بگیم . پس همه بفرمائید مسابقه
راستی هنوز وقت تا دور اول باقی هست و البته دور دوم هم از نیمه ماه رمضان با نمایشگاه کتاب زندگی من همراه میشه
دوستان اهل شهرستان ساوجبلاغ و شهر هشتگرد از به گوش باش[/QUOTE]
سلام : )
ظاهرا نتونستم مفهوم عرایضم رو دقیق برسونم . منظور من این بودش که واسه افرادی که دوبار یه پاسخ رو به سامانه ارسال کردن مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی حذف نمیشن ؟ چون بعضی مسابقات میگن که نباید دوبار جوابی رو ارسال کرد وگرنه حذف میشن
خوب در مورد کسانی که پاسخ اول را بصورت فارسی ارسال کردند قضیه فرق داره و مشکلی نیست چون در واقع پاسخ اول اصلا برای سامانه خوانا نبوده برای همین درخواست ارسال دوباره پاسخ برای این افراد ارسال شده است
[QUOTE=بهمن پور;9572]دوستان ارجمند هر گونه سئوال درباره نحوه برگزاري يا مشكلات در ارسال پيامك و .. را در اين بخش مطرح كنيد در اسرع وقت جواب داده خواهد شد[/QUOTE]
سلام
خسته نباشید
همه چیز واضح و روشنه
لطف کردید
سپاس
[COLOR=#ee82ee][SIZE=4]سلام با ارزوی قبولی طاعات فرصت شرکت در دور دوم تا کی هست و شرکت برای عموم آزاد هست لطفا؟ در دور دوم چند برنده دارید و برندگان کی اعلام خواهند شد؟[/SIZE][/COLOR]
[QUOTE=مریم گلی;10494][COLOR=#ee82ee][SIZE=4]سلام با ارزوی قبولی طاعات فرصت شرکت در دور دوم تا کی هست و شرکت برای عموم آزاد هست لطفا؟ در دور دوم چند برنده دارید و برندگان کی اعلام خواهند شد؟[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]
سلام طاعات وعبادات شما هم مقبول درگاه حضرت احدیت
البته توضیحات در بخش پرسش و پاسخ دوره دوم مسابقه نوشته شده ولی باز اینجا تکرار می شود . مهلت مسابقه تا پایان ماه مبارک رمضان و تعطیلات عید فطر بوده و عموم هم می توانند در مسابقه شرکت کنند و در این مرحله هم به ده نفر هدیه داده می شود که توضیحات کاملتر را در بخش مسابقه دور دوم بخوانید
سلام جناب بهمن پور قرار بود 30 برنده داشته باشید 10 نفر رو مرحله اول؟؟ درسته ؟20 نفر هم مرحله دوم باتوجه به اینکه زمان و فرصت مرحله دوم بیشتر و شرکت کنندگان هم بیشتر 20 برنده هم میتونه کم باشه چه برسه به 10 نفر؟ لطفا مساعدت بیشتری با همکاری ارگانها و دوستان برای افزایش جوایز صورت بگیره.ایشاالله برای عید فطر عید خوبی به دوستان بدهید.تشکر
[QUOTE=مریم گلی;10607]سلام جناب بهمن پور قرار بود 30 برنده داشته باشید 10 نفر رو مرحله اول؟؟ درسته ؟20 نفر هم مرحله دوم باتوجه به اینکه زمان و فرصت مرحله دوم بیشتر و شرکت کنندگان هم بیشتر 20 برنده هم میتونه کم باشه چه برسه به 10 نفر؟ لطفا مساعدت بیشتری با همکاری ارگانها و دوستان برای افزایش جوایز صورت بگیره.ایشاالله برای عید فطر عید خوبی به دوستان بدهید.تشکر[/QUOTE]
سلام بر شما
از توچه و پیشنهاد شما سپاسگزارم
این راه همچنان ادامه داره ما سالی را با انس با کتاب و سبک زندگی اسلامی آغاز کردیم و با جضور گرم خانواده های ایرانی ادامه می دهیم . به حول و قوه الهی دور سوم زندگی من را هم با یک وقفه 20 روزه خواهیم داشت
این روزهای پر خیر و برکت جوانی و شور و هیجان آموختن را قدر بدانیم و کانون گرم خانواده های خود را بر سر سفره فکر و اندیشه و مهربانی و صداقت قرار دهیم