|
|
|
|
دكتر محمدرضا فرتوك زاده گفت: شیشه های عینك آفتابی باید آنتی یو.وی UV (ضد اشعه ماوراء بنفش خورشید) باشند. وی ادامه داد: رنگ های دودی، خاكستری یا مایل به مشكی بیش از رنگ های دیگر در شیشه عینك های آفتابی می تواند اشعه ماوراء بنفش خورشید را جذب كند.
این جراح چشم خاطرنشان كرد: اشعه خورشید از سنگ فرش ها، سطح خودروها و دیگر اشیاء براق دوباره به انسان بازمی گردد بنابراین عینك های آفتابی باید به گونه ای باشند كه كناره های صورت و گونه ها را نیز پوشش دهد. فرتوك زاده اظهار داشت: استفاده از كلاه لبه دار و چتر نیز برای حفاظت از تابش نورخورشید به چشمان توصیه می شود اما استفاده از چتر در آفتاب چندان در فرهنگ ایرانی مرسوم نیست.
وی افزود: افرادی كه در مزارع، روستاها و یا در فضاهای باز فعالیت می كنند باید از كلاه های لبه دار برای جلوگیری از تابش نور خورشید به چشمان استفاده كنند. فرتوك زاده، می توان آب مروارید را از جمله بیماری هایی برشمرد كه بر اثر تابش نور خورشید به چشمان بروز پیدا می كند.
منبع: سلامت نیوز
ویرایش توسط بهمن پور : 2014-06-23 در ساعت 16:25
لیست موضوع های تصادفی این انجمن :
- از بوتاکس بیشتر بدانیم
- این بیماران آجیل نخورند
- اولین علایم ایدز در دهان رابشناسید
- اهدای خون مفید است یا مضر؟
- آبمروارید را در کودکی مهار کنید
- چه کسانی عفونت خون می گیرند؟
- لیپـوسـاکـشن برای کاهش وزن نیست
- تاندون آشیل وآسیب ها
- درمان هايي براي گرفتگي صدا و سرفه
- دستيابي به جديدترين روش جلوگيري از عفونت مغز
- 20 موضوع جالب درباره ی خوابیدن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)