|
|
|
|
تخمه کدو منبع خوشمزهی ویتامین b، آهن، منیزیم، زینک (روی) و پروتئین است. پروتئینهای تخمه کدو به میزان زیادی در اسیدآمینهای به نام تریپتوفان متمرکز شدهاند که باعث کاهش میزان استرس و اضطراب میشوند.
این تخمههای خوشمزه همچنین حاوی میزان زیادی از اسیدهای چرب ضروری هستند که به سلامت رگهای خونی کمک میکنند و کلسترول بد خون را پایین میآورند.
تخمه کدو یک میان وعدهی فوقالعاده خوشمزه و مقوی است. اگر دوست داشته باشید میتوانید در تهیه غذاهایتان نیز از این تخمهها استفاده کنید.
لیست موضوع های تصادفی این انجمن :
- با مغز پسته ، قلب خود را از پزشك بینیاز كنید
- به بادام سلام کنید
- آجیل احتمال ابتلا به بیماریهای قلبی را كاهش میدهد
- فریب آجیل های خوش رنگ و لعاب را نخورید
- تخمه کدو کاهش دهنده کلسترول خون
- فواید و مضرات بادام زمینی؟؟
- برنج قهوهای؛ مفید برای کاهش خطر ابتلا به دیابت
- از خواص فندق چه می دانید؟
- پیشگیری از سردردهای میگرنی با مصرف این خوراکی
- آیا آجیل خوب است یا نه؟
- تخم کتان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)