پایگاه اینترنتی "بلیچر ریپورت" تیم ملی ایران را ضعیف‌ترین تیم راه یافته به جام‌جهانی 2014 برزیل معرفی کرد.به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، تیم ملی فوتبال ایران که تابستان سال آینده چهارمین حضورش در جام جهانی را تجربه خواهد کرد، در گروهی نسبتا سخت با تیم‌های آرژانتین، نیجریه و بوسنی‌وهرزگوین همگروه است و در اولین دیدار خود نیز باید در شهر "کوریتیبا" برابر نیجریه، قهرمان جام ملت‌های آفریقا دیدار کند.


پایگاه اینترنتی "بلیچر ریپورت" پس از بازی‌های ملی چهارشنبه شب هفته‌ گذشته تیم‌های راه‌یافته به جام‌جهانی را مورد بررسی قرار داد و رده‌بندی آنها را اعلام کرد که تیم ملی ایران به عنوان ضعیف‌ترین تیم راه‌یافته به جام‌جهانی شناخته شد و در رده سی‌ودوم قرار گرفت.



بلیچرریپورت درباره تیم ملی ایران نوشته است: تیم ملی ایران پس از صعود به جام‌جهانی 2014 برزیل روزهای سختی را پشت سر گذاشته است و نتوانسته برنامه‌های تمرینی منظمی را سپری کند. آنها ابتدا پس از برتری برابر کویت در انتخابی جام ملت‌های آسیا در دیداری دوستانه برابر گینه قرار گرفتند و با نتیجه‌ دو بر یک شکست خوردند. ایران نتوانسته بازی‌های خوبش در انتخابی جام‌جهانی را با دیگر نشان دهد و کارلوس کی‌روش، سرمربی تیم ملی ایران تا آغاز جام جهانی وقت دارد تا ترکیب دفاعی ایران را بهبود ببخشد.



آرژانتین یکی از همگروهان ایران در جام‌جهانی 2014 برزیل در رده سوم قرار گرفته و تیم‌های نیجریه و بوسنی‌وهرزگوین نیز به ترتیب در رده‌های 18 و 19 قرار گرفته‌اند.رده‌بندی تیم‌های راه‌یافته به جام‌جهانی 2014 برزیل به این شرح است:

1- برزیل2- اسپانیا3- آرژانتین4- آلمان5- ایتالیا6- اروگوئه7- بلژیک8- کلمبیا9- فرانسه10- هلند11- پرتغال12- شیلی13- سوئیس14- انگلیس15- روسیه16- کرواسی17- ژاپن18- نیجریه19- بوسنی‌وهرزگوین20- ساحل‌عاج21- کره‌جنوبی22- آمریکا23- مکزیک24- یونان25- غنا26- اکوادور27- کاستاریکا28- کامرون29- الجزایر30- هندوراس31- استرالیا32- ایران