در دوره قانون جذب یا اهداف خود را عمداً جذب کنید یا 98000 تومان دریافت کنید! آیا از کاری که دوست ندارید خسته شدهاید؟
آیا درآمد کافی برای رسیدن به اهدافتان ندارید؟
آیا روابطتان کوتاهمدت است؟ و یا پر از مشاجره؟
آیا شادی خود را در تغییر دیگران میبینید؟
آیا مرتب اتفاقات تکراری و ناخواسته برای شما اتفاق میافتد؟
پس بقیه متن را بخوانید . . .
داستان زندگی من:
سلام. من امیر شریفی هستم.
تا سه، چهار سال پیش یک شکستخورده بهحساب میآمدم. یک شکستخوردهی قهار. در کمتر موردی بود که موفقیتهای پیدرپی داشته باشم. بااینکه یکجور اعتیاد به خواندن کتاب و شرکت در دورههای موفقیت داشتم ولی تعداد موفقیتها و شکستهایم در بهترین حالت مساوی بودند.
هر بار که یک هدفی را عمداً جذب میکردم به خودم افتخار میکردم و یک ماه بعد دوباره یک ناکامی. با درآمدی که بهزور فقط به کرایه ماشین و ناهارم میرسید. (گاهی وقتها به دلیل شرکت در دورهها حتی به پول ناهار هم نمیرسید.) همیشه در حال غر زدن بودم. به این نتیجه رسیده بودم که خدای بزرگ و مهربان من را دوست ندارد و کاریش نمیتوان کرد.
اوضاع هرروز داشت بدتر میشد. هم اوضاع مالی و هم اوضاع درسی در دانشگاه؛ درسی که اصلاً به آن علاقهای نداشتم. هرروز بااحساسی بدتر از دیروز به دانشگاه و سرکار میرفتم. بدترین موضوع اینکه هنوز خدمت سربازی را هم پیش رو داشتم. هر جوری حساب میکردم قرار بود در بهترین حالت یک زندگی متوسط رو به پایین داشته باشم.
کمکم اتفاقات بد داشت به روابطم هم کشیده میشد. بهترین دوستانم رفتهرفته از کنارم میرفتن و من همفکر میکردم که آنها اشکالدارند. نمیدانم چرا بعد از 8-9 سال مطالعه مداوم و شرکت در بهترین دورههای موفقیت هنوز هم کارم خوب پیش نمیرفت. انگار یکچیزی این وسط گمشده بود. یک حلقه، حلقهای که اسمش را میگذارم حلقهی طلایی.
شروع به سؤال کردن از اساتیدی کردم که به دورههایشان میرفتم ولی ظاهراً هیچکدام حاضر به پاسخ به درخواستها و ایمیلهایم نبودند. در همین حال دچار یک بحران روحی هم شدم تا حدی که خنده برایم آرزو شده بود. به دلیل اینکه کتاب زیاد خوانده بودم خیلی از اطرافیانم در موارد مختلف با من مشورت میکردند. شاید مصداق این مثل شده بودم: هر چه بگندد نمکش میزنند، وای بهروزی که بگندد نمک.
تصمیم قاطع
تصمیم گرفتم خودم به جواب سؤالاتم برسم. شروع به مطالعهی دوبارهی کتابهایم کردم دراینبین از احادیث و قرآن کریم و اشعار بزرگانی چون مولانا و حافظ و … خیلی استفاده کردم. هر چیزی که در کتابها میخواندم عالی بود ولی مهر تأییدی که کتاب مقدس قرآن بر آن میزد دلگرمی وصفناشدنی بود.
خواندم و خواندم و خواندم و بالاخره! به قول ارشمیدس یافتم، یافتم. حس کردم کل مسیر از مبدأ تا مقصد را داشتم فقط جای یک حلقهی طلایی وسط خالی بود. اینطور بگویم مثل سیمی که از یک شهر به شهر دیگر کشیده میشود ولی به علت یک پارگی کوچک هیچ فایدهای ندارد.
تصمیم گرفتم تمام یافتهام را خلاصهنویسی و عملی کنم. هرلحظهی زندگیم فقط به این فکر میگذشت که چگونه بیشتر به
قانون جذب عمل کنم. کمکم نتایج عالی از راه رسیدند. درآمدم بهسرعت 3 برابر شد و تا به امروز همین سه برابر هم چندین برابر شده است. روابطم با همه خوب شد تا جایی که انگار به اطرافیانم حتی مسافرت بدون حضور من خوش نمیگذشت.
همیشه فصل بهار را با عطسه کردن و بینی قرمز سپری نمیکردم. سرماخوردگیام معمولا اینقدر طولانی بود که به آنها عادت میکردم ولی انگار بدنم خیلی قوی شده بود و این را خودم هم حس میکردم. اعتمادبهنفسم بالا رفت. وارد شغلهایی شدم که حتی روزی جرئت نداشتم در مورد آنها رؤیاپردازی کنم.
نمونهی کوچکی از این موفقیتها کانال و سایت ماست. کانال تلگرامی پرورش افکار سریعترین کانال تلگرامی کشور است و در بین کانالها هماندازهی خودش بیشترین سرعت رشد را دارد.
سایت ما که فقط سه ماه است که مرتب در آن مطلب میگذاریم روزی 20 هزار صفحه بازدید دارد و در چندین کلیدواژه در صفحهی اول گوگل قرار دارد بدون اینکه هزینهای بابت این موضوع پرداخت کرده باشیم. خوب به یاد دارم که در اوایل کارم با یک نفر سئوکار سایت قوی صبحت کردم گفت 20 میلیون هزینهی سئوی سایت شما میشود که تا 6 ماه انتظار هیچ جوابی نداشته باشید ولی بعد از 6 ماه میتوانید ماهی 500-1000 ورودی از گوگل داشته باشید.
سایت پرورش افکار تا به امروز 5700 ورودی از جستجوگر گوگل داشته است که اگر شما به یک متخصص سئو بگویید که این رقم بعد از سه ماه از تاریخ شروع نوشتن بهدستآمده احتمالاً شمارا دروغگو خطاب کنند و این در حالی است که در آبان ماه امسال من هنوز فرق هاست و دومین را نمیدانستم و همانقدر از سایت سررشته داشتم که الآن از فرستادن موشک به کرهی ماه سررشتهدارم ولی بدون خرج کردن زیاد و فقط با یک دورهی غیرحضوری ارزان با اینجا رسیدم.
نتایج زیاد بوده خواستم نتایجی را بگویم که خود کاربران محترم کانال و سایت در آن درگیر هستند تا لمس آن آسانتر باشد.
آیا شرایطی مثل گذشتهی من دارید؟ و دوست دارید شرایطی مثل حال حاضر من داشته باشید؟
دوست دارم این حلقهی طلایی را با شما درمیان بگذارم. هیچچیز در این مدت اینقدر خوشحالم نکرده بود که برگزاری این دوره خوشحالم کرد. یک روز تصمیم گرفتم که اگر به یکی از اهدافم رسیدم این دوره را برگزار کنم و روزی که به آن هدفم رسیدم و تصمیم به برگزاری دوره گرفتم بهسختی شب را خوابیدم.
آنقدر خوشحالم و ذوق دارم که این مطالب را در اختیار شما دوستان عزیزم قرار دهم که حتی الآن که دارم این مطالب را تایپ میکنم بهسختی سر جایم نشستهام. دوست دارم بلند شوم و داد بزنم بالاخره دارم این دوره را عمومی برگزار میکنم.
چرا من میتوانم کمک شما کنم؟
مهمترین دلیلی که فکر میکنم میتوانم به شما کمک کنم این است که از شرایط بدی به اینجا رسیدم. چون خودم گامبهگام و آگاهانه امروزم را خلق کردم و ایماندارم هر کس دقیقا همان کارها را انجام دهد به موفقیتهای بزرگی خواهد رسید.
من امروز بالاتر از جایگاهی هستم که 3 سال پیش برای خودم متصور میشدم؛ به همین دلیل به شما دوست عزیزم هم توصیه میکنم اگر تصمیم به شرکت در این دوره و رویایی کردن زندگی خود گرفتهای از الآن هدفگذاری نکن، چون مطمئنم بعد از ورود به دوره به خودتان خواهید گفت که چقدر اهداف کوچکی انتخاب کردم.
یعنی هرچقدر که الآن بخواهید بزرگ فکر کنید بازهم بعد از دوره میفهمید که خیلی کوچک بوده است. همین حالا بسیاری ایمیل و فایل صوتی از دوستان به دست گروه پرورش افکار میرسد که چقدر نتایج بینظیری فقط در طی مدت کوتاهی که از شروع به کار کانال میگذرد به دست آوردند.
سرفصلهای دوره:
خوابوبیدار
عبارات تأکیدی – آیا جوابگوست؟ –
تشنگی
اگر اسکار را میگرفتم
شنا کردن در جهت جریان
سلام روح من
اهداف ناخواسته مشخص میشوند
ضربدر -1
نقشه و مکانسنج اهداف
نقش خاطرات
جایگاه توبه
شکرگزاری پاکسازی
زندگی بدون هدف
و
…
تخمین قیمت دوره از روی قیمت دورههای مشابه:
قیمت دوره مقدماتی
قانون جذب چیزی در حدود 400 هزار تومان است.
قیمت دوره پیشرفته قانون جذب هم حدود 400 هزار تومان است.
قیمت مباحث جداگانهی ثروت و روابط که بهطور مجازی صحبت میشود بالغبر 1 میلیون تومان است.
قیمت دورهی پاکسازی چیزی بین 1,2میلیون تومان الی 1,5 میلیون تومان است.
که در حالت میانگین قیمت دوره چیزی در حدود 3100000 تومان میشود ولی به دلیل عشق فراوانم به این دوره همچنین برای اینکه دوست داشتم دورهی اول کارشناس جذب شوید طوری باشد که تمام دوستان عزیزم بتوانند شرکت کنند قیمت این دورهی بینظیر 9 ماهه را 441 هزار تومان گذاشتم که بهصورت ماهبهماه 49 هزار تومان قابل پرداخت است.
قولم یادم نرفته: یا اهداف خود را عمداً جذب کنید یا 98000 تومان دریافت کنید!
شما تا پایان ماه دوم دوره زماندارید تا با انصراف از دوره تمام هزینهی خود را تمام و کمال دریافت کنید. این فقط و فقط به این دلیل است که من به این دوره ایمان کامل دارم و مطمئنم امکان ندارد کسی در این دوره شرکت کند و نتیجه نگیرد، امکان ندارد – زمان استفاده از این گارانتی تا تاریخ 15 مرداد یعنی ماه دوم دوره بود که پایان یافت –
اگر به تمارین
دوره قانون جذب عمل کنید زندگی شما یک بهشت خواهد شد.
من از چیزی صحبت میکنم که خودم ذرهذره درکش کردم، از چیزی که از آن استفاده کردم و از چیزی که ایمان کامل به آن دارم. شاید با ماهی 49هزار تومان بشود یک عینک آفتابی ظاهری زیباتر داشت، شایدم بتوان سوار بر زندگی شد و آیندهای زیباتر داشت.
ثبتنام این دورهی بینظیر از تاریخ 5 خرداد 1395 شروع میشود و شروع دوره از نیمهی دوم خردادماه خواهد بود و تا حدود پایان سال 95 ادامه خواهد داشت.
توصیهی ویژه به کسانی که فرزند کوچک دارند: فرزندان خود را با باور درست بزرگ کنید!
تصمیم امروز شما آیندهی آنان را میسازد. امروز کاری کنیم که فردا آنها راحت باشند
همهی شمارا به ساخت زندگی آگاهانه دعوت میکنم.
فراموش نکنید این دوره گارانتی 100% برگشت وجه را در دوماه اول دارد و این یعنی: ایمان کامل من به این دوره
هدیهی ویژه! به کسانی که تا ساعت 23:59 دقیقه روز 12 خرداد ثبتنام کنند یک ویدئوی زیبا و بسیار انگیزشی و آموزشی از لس براون هم بهصورت رایگان اهدا خواهد شد.
این ویدئو توسط گروه پرورش افکار ترجمه و زیرنویس شده است و در آن لس براون اصول موفقیت و جذب را به شکل بینظیری توضیح میدهد و اینکه چگونه از شرایط بد مالی به نقطهی کنونی رسیده است.
منبع : پرورش افکار