آقا شما که اینقدر مهربانید چرا آمریکا اینقدر از شما میترسد؟
سید علی عزیزی، کودک پنج سالهای است که در حسینیه امام خمینی(ره) گفتوگویی شیرین با رهبر معظم انقلاب دارد.
.
به گزارش تسنیم، چندی پیش سید علی عزیزی که کودک پنج سالهای است، به همراه پدر خود برای اقامه نماز به حسینیه امام خمینی(ره) خدمت مقام معظم رهبری رفته بود
.
وقتی آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی برای اقامه نماز وارد حسینیه میشوند؛ سید علی پنج ساله دست پدر خود را رها میکند و به سمت ایشان میدود و دست رهبر انقلاب را میگیرد. سید علی که علیرغم سن کم خود حافظ پنج جزء قرآن کریم نیز هست، خطاب به رهبر انقلاب میگوید: "آقا میشود چفیهتان را به من بدهید؟". تصویر هدیه شدن چفیه رهبری واقعهای بوده که او بارها از تلویزیون آن را تماشا کرده است
.
مقام معظم رهبری پاسخ درخواست سیدعلی را با لبخندی داده و خطاب به همراهان خود میگویند که " چفیه را بدهید به آقا". پدر سید علی در خاطرهای میگوید: از آن به بعد هر وقت با این بچه هم کلام میشوم او به من میگوید که "آقا به من گفتند آقا".
.
در ادامه ماجرای دیدار این کودک با رهبر انقلاب در حالیکه آیتالله خامنهای دست نوازش بر سر او میکشیدند، سید علی پنج ساله از ایشان میپرسد: "آقا شما که اینقدر مهربان هستید، چرا آمریکا اینقدر از شما میترسد؟"
که این سؤال با لبخند دیگری از سوی رهبر انقلاب مواجه میشود
.
در همین هنگام یکی از همراهان رهبر انقلاب در پاسخ به سؤال سید علی میگوید:
"حضرت آقا آدم خوبی است؛
و چون از خدا میترسد
آنها(آمریکاییها) هم از آقا میترسند".
•