|
|
|
|
تمشک
سرشار از اسید لاجیک و آنتی اکسیدان که می تواند به جلوگیری از سرطانهای ناحیه گردن، مری و روده بزرگ کمک کند. عصاره تخم تمشک متابولیسم بدن را افزایش می دهد و به کاهش وزن کمک می کند.
سیب
این میوه دارای آنتی اکسیدان هایی است که فلاونویید نام دارند و می توانند خطر ابتلا به دیابت و آسم را کاهش دهند. سیب همچنین یک خوشبوکننده طبیعی دهان است که دندان ها را تمیز می کند. ویتامین های مهم این میوه در پوست آن هستند.
شاه توت
رنگ این میوه از آنتی اکسیدان موجود در آن به نام آنتوسیامین می آید که خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می دهد. عصاره این میوه می تواند سرعت رشد سلول های سرطانی ریه را کندتر کند. در یونان باستان به این میوه ضد نقرس می گفتند و از آن برای درمان این بیماری کمک می گرفتند.
گلابی
گلابی سرشار از فیبرهای محلول است که می تواند به جلوگیری از یبوست کمک کند. فیبرهای محلول ممکن است به کاهش میزان کلسترول خون هم کمک و از بیماری های قلبی جلوگیری کنند خیلی خوب است.
منبع: ایران ناز
لیست موضوع های تصادفی این انجمن :
- نارنگي بخوريد، راحت بخوابيد
- انــار در طــب اسـلامی
- تهیه شیره انگور به روش سنتی
- مفیدترین میوه چیست؟
- ترخون را از دست ندهید
- خواص گلابی-گلابی، برطرف کننده التهاب
- خواص یک میوه غریبه!
- میوهای که 20 بار نام آن در قرآن تکرار شده است
- خواص انجیر چیست؟
- میزان قند موجود در میوه ها و شیرینی جات + عکس
- خواص یک میوه غریبه!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)